Madelene Sagström 1:a i Australien!

Bild: Göran Söderqvist

Madelene Sagström är delad 1:a efter den första dagen av LPGA tävlingen ISPS Handa VIC Open. – Väldigt bra start, jag är nöjd med rundan, säger hon själv till Lokalsport.nu om första dagens spel på 13th Beach Golf Links

Madelene Sagström visade direkt att hon konserverat formen från vinsten senast i Florida. Med ett gediget och stabilt spel så tog hon kommandot direkt. På de sju första hålen för dagen så gjorde hon hela fem sköna birdies och vände sedan hemåt efter nio spelade på -5.

På hemvägen fortsatte Madelene att övertyga och sköt sex raka par. Avslutningen blev fantastisk då hon gjorde tre raka birdies och stannade på imponerande -8 vilket är delad ledning efter den första rundan ihop med Sydkoreanskan – Haeji Kang.

– Jag tycker jag gav mig bra chanser hela dagen och tog tillvara på ganska många. Jag är framför allt nöjd med hur jag hanterade mig själv och mitt tålamod under dagen. Nu hoppas jag att jag hålla idet och spela bra hela veckan, avslutar Madelene.

Övriga svenskor som startar är: Linnea Ström -7, Dani Holmqvist -3, Linnea Johansson -2, Caroline Hedwall  -2, Louise Ridderström +2, Pernilla Lindberg +7.

Lämna ett svar