Madelene i Williamsburg!

Foto: LPGA

Madelene Sagström är på plats med övriga världseliten på LPGA Touren för att spela Kingsmill Championship i Williamsburg. – En av mina favorit tävlingar, medger Madelene

Madelene som haft en skrynklig inledning på LPGA säsongen har nu laddat i två veckor på hemmaplan för att hitta formen. Nu är det dags för Kingsmill Championship i Williamsburg och nu hoppas vi att spelet skall lossna.

– Jag har haft ett bra uppehåll på två veckor från där jag varit på behandling och tränat bra med fokus på delar i spelet. Jag har även spelat mycket och fokuserat en del på puttningen, berättar Madelene.

Förra säsongen var det Lexi Thompson som vann tävlingen och senast en svenska vann Kingsmill Championship var 2008 då Annika Sörenstam vann på -19 (265 slag).

Förra säsongen gjorde Madelene en mycket bra tävling här på Kingsmill Resort då hon slutade på en delad 7:e plats. Hon gjorde fyra bra rundor med 70-68-68-70 slag och stannade på -8!

– Jag har bara goda minnen från den här tävlingen och banan och bor hos en jätte trevlig familj. Jag har en bra känsla inför de här tävlingen, avslutar Madelene.

Övriga svenskor som startar: Martina Edberg, Pernilla Lindberg, Camilla Lennarth, Anna Nordqvist, Dani Holmqvist.

 

Lämna ett svar