Lyckad omstart för EIBK!

Foto: Kent Lundqvist

Islossning för Herrarna i Enköpings IBK som gjorde omstart i Herrtrean med en sexpoängsmatch borta mot Gottsunda IBF.

– Ja riktigt skönt och vi gör en jättebra match, berättar en mycket nöjd EIBK-tränare Andreas Olofsson.

EIBK skulle få en trevande start på bortamatchen mot GIBF som tar ledningen med både 1-0 och 2-0 innan spelet rullade igång.

– Vi är inte riktigt på tå i början och bjuder på två mål och även deras tredje mål kommer till pga. slarv. Sen spelar vi upp oss och jag tycker att Gottsunda inte har någonting efter det. Vi spelar smart och verkligen låter Gottsunda få kämpa ute på planen.

När första perioden var över så var EIBK i ledning med 5-3 och det var en ledning som utökades till 6-3 inför den tredje och sista perioden där islossningen blev ett faktum. Fem mål senare så var krossen ett faktum och EIBK tar tre mycket viktiga och sköna poäng.

– Kul att ”Junisen” Alfred Eriksson (fjärde generationen Eriksson i klubben) får göra ett hattrick, hela den kedjan med Affe, Peter Eriksson-Ahlin och Oscar Edbom var grymt bra i dag, avslutar Olofsson.

Gottsunda IBF – Enköpings IBK 3-11 (3-5,0-1,0-5)

Målskyttar EIBK: Alfred Eriksson 3, Albin Pettersson 2, Simon Äng, Carl-Magnus Wiberg Sundström, Simon Äng, Linus Sjöquist, Jonathan Piispanen, Emil Ramström.

Utvisningar: 0x2min – 1x2min
Publik: 40

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar