Lyckad comeback för hemvändare!

Ludwig Isegren tillbaka med besked. Foto: Kent Lundqvist

Det blev en mycket lyckad comeback för hemvändaren Ludwig Isegren i sin första match i EHF tröjan hemma mot HF SIF.

Efter en tids speluppehåll var det dags för hemvändaren Ludwig ”Ludde” Isegren att göra comeback i EHF tröjan. Det kom att bli väldigt lyckat och han visade med eftertryck att han kommer att tillföra massor i slutskedet av seriespelet och kan till och med bli tungan på vågen om EHF skall ta den Allsvenska kvalplatsen.

Foto: Kent Lundqvist

– Det var en passande match för honom att komma in i matchspelet. ”Ludde” fick h6 idag, men på sikt vill vi även se honom på H9:e. Han gör en bra match både offensivt och defensivt. Han kommer växa in i det här och det är bra att han kommer igång för snart kommer det ett koppel av tunga matcher, menar EHF-tränaren Anders Skogäng.

”Ludde” själv var sansad men nöjd med sin comeback.

– Vi gör en helt okey match där vi får lite ordning på det defensiva här i andra och det ger oss ett högre tempo och det fick de svårt med. I den första halvleken så fick jag väl inte så mycket att jobba med, men här i andra så blev det ”som sagt” bättre och jag fick mer att jobba med. Sätter mina lägen och gör det helt okey defensivt.

Foto: Kent Lundqvist

Skönt att få en relativt soft match som första match?

– Ja, absolut. Jag var rätt trött där ett tag i andra halvlek, men bara nyttigt och jag känner att jag har mer att ge och ser fram emot mer ansvar med spel även på 9 meter, avslutar ”Ludde”

Lämna ett svar