Loket i poängbehov!

Foto: Kent Lundqvist

Herrtvåan: Lokomotiv Grillby IBK som haft en tuff inledning på säsongen är i stort poängbehov inför kvällens möte med Arlanda IBK.

– Vi vet inte så mycket om motståndet. Vi brukar heller inte hänga upp oss på den informationen. Vi har så pass duktiga killar som sätter press på sej själva att prestera, oavsett motstånd, berättar Lokets- Anders Iggström.

Det har varit tunt med poängskörden, men det hoppas Loket på att ändra ikväll.

– Nu har v haft en tuff inledning på pappret och endast fått med oss 1 poäng. Det hade lika gärna kunnat vara 6 poäng efter dessa matcher. En liten bonus idag är att vi äntligen får ta in lite publik. 50 personer tillåts deltaga på läktarna utöver press, organisation runt lagen och föreningen. Vi har på förhand lagt ut förköpsbiljetter via Swich och vi fick besked idag från polisen att ansökan är godkänd. Vi sitter inne på 9 plåtar nu och jag hoppas att de går åt. Coronan slår ju hårt mot plånboken för alla föreningar som till största del lever på sponsorer och kafeteriaintäkter.

Det händer en hel del vad det gäller truppen inför kvällens drabbning.

– Vi kommer, om inget coronatest säger något annat, till start med 3 femmor för första gången för säsongen. Kalle Nissén gör sin första match för säsongen. Det hoppas jag ger en bra boost då han i regel har varit en av våra mest poängskördande backar historiskt. Casper, Dennis och Kim är alla tillbaka till denna match. Kim inledde ju de två första matcherna med 5 mål så jag hoppas att han fortsätter den trenden. Thomas Kock är den enda som försvinner från föregående laguppställning och han blir borta i två veckor från match och träning, avslutar Iggström.

Match: Lokomotiv Grillby IBK vs Arlanda IBK, Herrtvåan, 4:e omgången.
19:00 Enahallen

Lämna ett svar