Loket hemma mot AIK!

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK spelar idag en svår hemmamatch mot tabellåttan Almunge IK som man förväntas städa av relativt enkelt.

Just det kan som alla vet vara ett dilemma, men med tanke på att det ”bara” är 7 matcher kvar av säsongen och laget fortsatt är med och krigar om seriesegern så borde det inte vara några problem med motivationen.

Föregående match mot Almunge så vann vi med 8-4 på bortaplan. Det var dock inte någon match där man kunde ställa ut skorna och tro att det var avgjort för att man ledde med ett par mål. Det Almunge saknar i kvalitét tar de igen med kämpaglöd, berättar tränare Anders Iggström.

Loket går för en trepoängare och kan samtidigt hjälpa Lamadjurets AIBC i serien.

Vi tänkte behålla alla tre poäng hemma i Grillby och hjälpa Lama på traven. Lama ser ut att ha hittat lite form i 11:e timmen och behöver all hjälp de kan få för att komma på rätt sida om strecket, avslutar Annders.

Matchfakta:
Lokomotiv Grillby IBK vs Almunge IK, Herr div.3: 16:e omgången.
15:00 Nordiahallen.

Senaste resultat Loket vs AIK:
8-4 (1-1,5-2,2-1) borta mot den 18:e oktober.
Läs mer om matchen >>>
https://lokalsport.nu/loket-fortsatt-obesegrade-i-herrtrean/

Nyheter i truppen:
I truppen har Loket har tappat Unga Emil Ramström som har gått till Enköping och ska avsluta säsongen där. Samtidigt har laget fått in en förstärkning från Bålsta FBC i form av Oskar Manninen. Oskar är Bålstas bästa målskytt med 18 fullträffar på 12 matcher. Ett bra nyförvärv i jakten på toppen och det kan behövas då Loket har en relativt liten trupp efter att några killar lämnat truppen under pågående säsong samt har en avstängning att vänta. Niklas Östgren är tillbaka i truppen efter sjukdom, men är lite osäkra på Tobias Metzner som fick en smäll på knät i föregående match. Han får känna på uppvärmningen om det fungerar. Händer inget oväntat så skall Loket kunna ställa upp med tre kedjor och fem backar idag.

Sagt om motståndet:
Tabellåtta som krigar för ett nytt kontrakt i div.3 utan kvalspel. Kommer med ett kryss hemma mot Midas i bagaget. Ingen spelare i poängligans topp 30? De har en även en ganska så stor trupp så man vet inte huruvida de spelade med sitt bästa lag föregående match eller om de har några ess att stoppa i rockärmen till denna match. Man har ju tagit några fina skalper och även spelat jämt med andra topplag i serien.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar