Loket har det i egna händer!

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK fick under måndagskvällen ett positivt resultat med sig vilket gör att laget nu har seriesegern i egna händer.

Med fem omgångar kvar att spela av herrtrean i Innebandy spetsade det till sig rejält efter måndagens resultat där Loke IBK vann toppmatchen mot IK Sirius FBC. Loket som i allra högsta grad är inblandade i striden om serieseger fick den hjälp man hoppats på och är nu som tabelltrea bara 1 poäng bakom Sirius och Loke.

Loket har nu saken i egna händer då man under dem fem sista omgångarna har båda dessa lag kvar på spelschemat och det höjer tempen i truppen.

Vi var och kollade på ett riktigt sömnpiller till match. Loke gjorde vad som krävdes och Sirius hade svårt att skapa något farligt. Sirius står ju uppställda framför mål så det blir den svåra nöten att knäcka. Sen vet man heller inte vilket lag de kommer med på lördag, berättar Lokets tränare Anders Iggström.

Nu har ni saken i egna händer, hur går tankarna?

– Ja nu har vi ju chansen igen. Vi får hoppas att killarna känner samma sak så de inte blir nervösa eller så, avslutar Anders.

 

Lämna ett svar