Loket går för ny seger!

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK spelar ikväll borta mot tabelltian IBK Östhammar i Herrtvåans 8:e omgång.

Ikväll går Loket in som favoriter borta mot tabelltian Östhammar som kommer med fyra raka förluster i bagaget och hela 43 insläppta mål! Loket kommer med en av säsongens sämsta prestationer i bagaget, men det räckte ändå till seger i förra omgången vilket vittnar om att laget förfogar över konsten att hitta andra vägar till seger.

– Vi har ett bra självförtroende i truppen men vet att vi har två tighta matcher i bagaget mot Östhammar. De har ett par riktigt bra killar och det gäller att vi håller koll på dem och stänger ned ytan. På hemmaplan har de även fördel, av en tight plan med en storpublik nära planen, men jag hoppas att vår supportergrupp kommer i full styrka till matchen och det kan i så fall bli en bra tändvätska, säger Lokets-Anders Iggström.

Hur är läget i truppen och vad tror du om utgången?

– Vi har alla tillgängliga sånär som på Tobias Metzner. Det är ett stort avbräck då han kan avgöra matcher på egen hand, men de sista två matcherna så har målproduktionen kommit igång över hela laget och jag hoppas att det håller i sej. Vi har 4 poäng mer nu än vid samma tidpunkt förra säsongen. Kan vi knipa en trea nu så ser det riktigt lovande ut för fortsättningen.

Match: IBK Östhammar vs Lokomotiv Grillby IBK, Herrtvåan, 8:e omgången.
20:00 Frösåkersskolan.

Herrtvåan >>>

Lämna ett svar