Löftet från Bålsta är klar för spel i Herrettan!

Danilo Al-Saed klar för Sandviken. Foto: Kent Lundqvist

Fotboll: Danilo Al-Saed lämnar ESK för spel i topplaget i Herrettan – Sandviken.

Danilo som anslöt till ESK från Håbo FF den gångna säsongen gjorde det så bra att han ni studsar vidare för spel med Sandviken i Herrettan.

– Det känns fantastiskt kul, ser framemot utmaningen, säger Danilo.

Foto: Kent Lundqvist

Efter en riktigt bra utveckling och hårt jobb i sin moderklubb-HFF gick resan vidare till ESK säsongen 2020. I ESK gjorde Danilo en succé säsong vilket öppnade ögon & dörrar och han studsar nu vidare uppåt i seriesystemet.

– En fantastisk klubb med höga ambitioner. De har alla förutsättningar för att jag ska utvecklas i rätt riktning.

Vad hoppas du på i din nya klubb?

– Sandviken har ju varit topplag i Ettan de senaste säsongerna och det är ju kul också. Detta steget är ytligare ett steg mot drömmen. Perfekt steg hoppas jag. Jag tror att Sandviken har alla förutsättningar för att vara ett topplag i ettan, avslutar Danilo.

Foto: Kent Lundqvist

I ESK är det delad känsla, men ordförande Pelle Johansson lyckönskar såklart Danilo.

–  Det är ju aldrig roligt att tappa en duktig spelare. Men samtidigt är det roligt att våra spelare visat sig vara så duktiga att andra klubbar är intresserade av dem, säger han på klubbens hemsida. Det visar ju att vi gör något bra. Att spela för ESK är ett bra skyltfönster för unga lovande spelare.

– Vi tackar Danilo för säsongen hos oss och önskar honom lycka till i Sandviken. Och vill han så är han alltid välkommen tillbaka.

Lämna ett svar