Lättsamt genrep för Håbo FF!

Många mål men inget givande genrep för HFF. Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF fick inte det genrep man hoppats på borta mot div.4 laget Upsala IF då man var numret större i allt.

– Tyvärr kanske det inte blev det genrep vi hoppas på då vi är ett antal nummer för stora för vår motståndare, konstaterar tränare Eric Rode Olsen.

Det var egentligen inget snack om saken men det var ett trevande spel under den första halvleken, men en klar ledning för HFF.

– Vi gör egentligen ingen bra halvlek, finns fragment i kombinationsspelet som är bra och försvarsspelet sitter okey. Vi stressar UIF till ett antal misstag och har absolut god kontroll på händelserna, men blir lite för ivriga att avgöra och något ofokuserade. Har bud på fler mål. UIF uppträder högst tveksamt och lämnar stora hål både här och där, berättar Eric.

I den andra halvleken blir spelövertaget om möjligt än större för HFF.

– UIF blir tröttare och tröttar även om de börjar piggt i början av andra, men trycks mer och mer tillbaka och skapar inte särskilt mycket, avslutar Eric.

HFF vinner tillslut komfortabelt med hela 9–0 och får nu se fram emot en bra träningsvecka innan det är seriepremiär nästa helg borta mot IK Franke.

Upsala IF vs Håbo FF 0–9 (0–4)

Målen: Roni Tanrikulu 4, Danilo Al-Saed, Simon Habte Mengesha, Jonathan Kroon, Nik Ahmad Pour KermanShahi, Askolo Simba.

 

Lämna ett svar