Landslagsspelare klar för ERK.

Foto: Privat

Enköpings RK har gjort klart med en landslagsspelare från Göteborg inför säsongen 2019!

Christopher Vannerberg 24 år, 187 cm och väger 90 kg.  Christopher spelar både i 3:e ledet och som back och är en allround spelare som kan spela på flera positioner. Han är dessutom en duktig 7s spelare, som han visat under de senaste 7s slutspelen med Göteborg.

– Det blev ERK för att jag startade ett företag i Västerås. Det var ett enkelt val då jag bor nära och spelar i samma nivå som mitt tidigare lag, berättar Christopher.

Han kommer att tillföra ERK mycket med sina allround kunskaper. Christopher gjorde flera försök i matcherna mot ERK, för Göteborg 2018, och är en duktig avslutare och poänggörare. Han har spelat rugby sedan ungdomstiden i Göteborg RF 2008–2015, RC Diamant Martinique 2015-2016 och Göteborg RF 2016-2018.

– Jag som spelare skulle ja säga att jag är väldigt duktig defensivt och kan spela i både klungan i tredjeled eller i backlinjen. Helt okej snabbhet samt stark för min viktklass ger mig den flexibiliteten, avslutar Christopher

Christopher har spelat 3 matcher för svenska Union landslaget och 5 matcher för Svenska Rugby League landslaget.

 

Lämna ett svar