Lämnar för seriekollega!

Foto: Privat

Innebandyn i Enköping blir en profil fattigare kommande säsong då Enköpings IBKs lagkapten – Sissel Wikström valt att lämna för en seriekollega i Damettan.

Nu står det klart att Enköping tappar en av de stora damprofilerna i trakten – Sissel Wikström som lämnar för spel i seriekollegan Alunda IBF som kvalade för en plats i Allsvenskan, men missade.

– Jajamen, jäkligt jobbigt beslut men kände efter fem år i klubben att jag ville ha nya utmaningar. Jag har sedan ett år tillbaka bott i Uppsala också. Att Christer och Kaj slutade var egentligen bara den sista pushen som behövdes för att fatta beslutet. Men som sagt, jäkligt tråkigt att lämna ett sånt roligt lag! Jag kommer sakna dem mycket, berättar Sissel.

Varför Alunda?

–  Alunda var ett av lagen som kändes mest intressant, både spelmässigt men också lagmässigt då de verkar vara en rolig grupp tjejer med mycket engagemang för sporten! Men det var långt ifrån ett svårt val, det finns många bra lag i Uppsala! Mina förhoppningar är att utvecklas som spelare, då jag känt senaste tiden att jag stått lite still på den fronten, medger Sissel.

Hur kommer det att kännas när ni möter EIBK i serien tror du?

– Att möta Enköping kommer bli både jobbigt och kul… Det ska bli spännande att få möta mina gamla lagkamrater på planen, och jag hoppas att jag inte kommer ramla över någon av dem, skrattar Sissel avslutningsvis.

 

Lämna ett svar