LAIBC siktar på en bra säsong!

Foto: Kent Lundqvist

Lamadjurets AIBC siktar på en säsong utan kvalspel och ser fram emot helgens premiär hemma mot Bälinge IF i herrtrean.

– Ja det skall bli kul att komma igång med seriespelet och vi är laddade för en bra säsong, menar nya huvudtränaren Fredrik Andersson som var med redan förra säsongen.

Hur har uppladdningen inför denna säsong varit?

– Lite som vanligt får man väl säga. Det är den åldersstrukturen på laget där många har familj och kommit en bit i yrkeslivet som påverkar närvaron, men nu när vi kommit in i hall har det varit bra och vi har kört på som vanligt, menar Fredrik.

Hur ser truppen ut denna säsong?

– Den ser bra ut då vi fått till fem stycken spelare i truppen, det är hemvändare i blandade åldrar vilket är bra för gruppen och laget, berättar LAIBC-tränaren.

Vad har ni för målsättning med denna säsong?

– Vi har en klar målsättning med att klara oss kvar i serien utan kvalspel som det varit de tv senaste säsongerna. Förvisso slapp vi kvala förra säsongen, men vi slutade där placeringsmässigt, berättar Fredrik.

Imorgon är det premiär hemma mot Bälinge och hur går tankarna inför det?

– VI har en positiv känsla. Tyvärr är det den tiden där vissa fortfarande spelar andra sporter osv … så vi kommer sakna ett par killar, men vi kommer ställa ett slagkraftigt lag på benen och siktar på att göra en bra match, avslutar Fredrik.

Matchfakta:
Lamadjurets AIBC vs Bälinge IF, Herr div.3: 1:a omgången.
14:00 Örsundsbro SPH.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar