LAIBC föll stort?

Foto: Kent Lundqvist

Ett starkt reducerat Lamadjurets AIBC lyckades inte stå upp mot tabelltvåan IBF Roslagsalliansen i herrtrean och föll med hela 4-12 (1-2,1-7,2-3).

Det blev en ganska jämn och bra första perioden av hemmalaget och man var ”bara” under med 1-2 efter mål av Max Gustavsson. Men sedan kom raset! 1-3 efter 2,44 var inget att snacka om, men 1-4 till 1-7 på mindre än fem minuter var svagt och avgör den här tillställningen – tyvärr.

När mellanakten är över leder gästerna med hela 9-2 och det hjälper föga att man ”bara” förlorar den tredje och sista perioden med 2-3, det var aldrig nära. Det var påtagligt att man saknade alldeles för många av sina tongivande spelare för att man på riktigt skulle kunna hota IBFR.

 Vi hade en jobbig period efter halva matchen ungefär när allt ramlade in i målet. Sen så hade vi jätte mycket målchanser, men deras målvakt gjorde typ sin livs match. Vi förlorade med 4-12 och ändå gör vi en helt ok match. De låter konstigt men så var det, berättar tränare, Fredrik Andersson
Lamadjurets AIBC – IBF Roslagsalliansen 4-12 (1-2,1-7,2-3)

Målen LAIBC, Max Gustavsson, Adam Andersson, Wiktor Hjelm, Patrik Rämström.
Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar