Kvalfest på Fanna IP.

Daniel Kjöraas och FBK är laddade för uppgiften. Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK spelar imorgon andra omgången av kvalserien mot div.3 hemma på Fanna IP mot Kista SC.

FBK skaffade sig ett riktigt bra utgångsläge i kvalserien genom att vinna bort mot Fardhem i första omgången. Imorgon väntar KSC i andra omgången och FBK har lagt en bra träningsvecka bakom sig inför mötet.

– Ytterligare en vecka med ett gäng träningsflitiga grabbar som håller humöret på topp, bekräftar, FBK-tränaren Göran Westerberg.

Vad vet ni om Kista?

– Vi såg Kista förra helgen och det var ett lag som har många individuellt skickliga spelare och har speed på kanterna i en 4-2-3-1 uppställning.

Hur nervöst är det i truppen och blir det några ändringar i laget?

– Har inte märkt av någon nervositet bara glädje och vilja att lira. Lite ändringar i startelvan blir det, men framförallt har vi en fulltalig bänk som vi kan förändra med, kul.

Vad kommer krävas för full pott imorgon?

– Vi har återigen en stark matchtrupp och tror på att vi kommer skapa en del roligt framåt, men det gäller att vi inte tappar boll i uppbyggnadsfasen då är dem vassa, avslutar Göran.

 

Sagt om motståndet:
Tabelltvåa i sin div.4 (Norra). Kom med 7 raka seriematcher i rad utan förlust, men föll i första omgången med 0-3 i kvalserien mot Vaksala SK som spelade div.3 den gångna säsongen. Olikt laget att inte göra mål då man i serien låg på ett snitt av dryga 3 gjorda mål.

Truppen:

Läs ovan.

Matchfakta:
FBK vs Kista SC Herr div.3 kval, omg:2
Lördag 20/10 kl.13:00 på Fanna IP


 

Lämna ett svar