Kryss för FBK!

Foto: Kent Lundqvist

Tabellettan Fanna BK tappade en tillsynes säker ledning i den 18:e omgången av Herrtrean borta mot ett formstarkt Vallentuna BK.

– Yes tyvärr så sätter vi inte våra fina chanser. Vi kanske gör årets bästa första halvlek spelmässigt och chansmässigt. Vi leder ju med 0-2. Men sen så gör vi individuell misstag efter varandra som resulterar i baklänges mål från ingenting, berättar FBK-tränaren Alexander Alan.

Målskyttet var inte klart där! FBK utökar sin ledning till 3-1 innan hemmalaget kan reducera precis innan halvtidsvilan.

– Det gör inte saken lättare när vi får en man utvisad plus straff emot oss vid tidigt skede av andra halvlek. Med en man mindre så är det ändå vi för hela slanten ändå.

Det skapades också en hel hög med bra chanser att avgöra matchen, men det var inte den dagen.

– Grabbarna tycker om att passa varandra runt målområdet istället för att skjuta in bollen i ett öppet mål.  Tråkigt med oavgjort, jag tar det här som en förlust och ska vi vara med och vinna sista matcherna då bör vi sätta våra chanser framöver. Ska vi upp en serie då kan vi inte hålla på att ursäkta oss för varje motståndare och inte straffa dom, avslutar FBK-tränaren.

Vallentuna BK – Fanna BK 3-3 (2-3)

Mål, 0-1 (10) Leonardo Scienza, 0-2 (20) Niklas Haeger, 1-2 (24) Andreas Vikström, 1-3 (35) Haris Bajramovic, 3-2 (43) Andreas Vikström, 3-3 (79) Andreas Vikström.

Varningar: 3-3
Rött kort: 0-1
Publik: 117

Lämna ett svar