Kristiansson 6 mål hemma mot Inter!

Jimmy Kristiansson håller sig framme och hittar målet. Foto Kent Lundqvist

Bålsta Sanering FC som fick en tuff inledning i premiären studsade tillbaka och vann komfortabelt hemma mot Uppsala Inter FC efter 6 gjorda mål av Kristiansson.

Det var aldrig något snack om saken när Bålsta tog emot Inter på hemmaplan. Ganska omgående gav Marcus Iverborg hemmalaget ledningen och sedan var det Kristiansson show.

Jimmy Kristiansson gör 2-0 och 3-0 innan Tom Elofsson sticker emellan och gör 0-4 innan Jimmy gör sitt tredje mål i matchen och det är 0-5. Det såg ut att så sig in i halvtidsvilan, men Henrik Stenberg ville annat så han gör 0-6 i den 45:e minuten.

I den andra halvleken mattas hemmalagets målskytte en smula, men Jimmy Kristiansson var inte klar. I den 49:e gör han sitt 4:e mål och Bålstas sjunde. Broder Fredrik fyller sedan på med 8-0 innan gästerna överraskar med att reducera till 1-8. Det bekom inte hemmalaget som fortsatte att trumma på och Jimmy gör sedan 9-1 innan ett självmål fastställer slutresultatet till 10-1.

– Det var en bra match. Inter kommer utan avbytare en varm och solig dag, så det var tungt för dem, Berättar Daniel Pajuste.

Bålsta Sanering FC – Uppsala Inter FC 10-1 (6-0)

Målskyttar: Jimmy Kristiansson 5, Marcus Iverborg, Fredrik Kristiansson, Henrik Stenberg, Tom Elofsson, Självmål.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar