Kort & Gott!

Tränarbyte i Innebandyn och just nu står det klart att det inte är klart gällande klubblös ESK spelare och Stratos är fortsatt med i toppen av Herrtvåan.

Hockey:
Jesper Bärgård lämnar Vimmerby som missade Allettan.  Snacket i korridoren har varit att han kanske kommer hem, men det finns inget som stämmer i det. När vi träffar Bärgård är han dock optimistisk gällande framtiden.

– Det blev som det blev i Vimmerby och det var trist, men nu siktar jag framåt och det har varit en positiv respons från andra klubbar. Jag vill spela Allettan och det finns bra erbjudanden, känslan är att jag är på det klara vart jag hamnar, berättar Jesper.

Pingis:
Stratos Enköping fortsätter att hänga på i toppen av Herrtvåan. I den sista omgången innan uppehållet så tog man en dubbelseger. Efter imponerande spel så vann Stratos mot Eskilstuna med 8-2 och mot Stocksund med 8-3 och är därmed tabelltvåa.

Innebandy:
Nu står det klart att Fredrik Andersson tar över som ansvarig tränare för damerna i EIBK och att Johan Lind får lämna. EIBK är fortsatt obesegrad tabelletta i Damtvåan.

Lämna ett svar