Kort & Gott!

ESK Hockey fortsätter att leverera landslagsspelare, ESK Dam har gjort klart med sitt första nyförvärv och Stratos är tabelltrea i Herrtvåan.

Hockey:

Bild: Privat

Enköpings SK har fostrat ännu en u-landslagsspelare i ishockey! Den här gången gäller det Tim Almgren som är uttagen i U16-landslaget för tre landskamper mot Finland 13-15/12 2019. Tre landskamper Finland-Sverige i Suomussalmi och Kuusamo Arena, Kuusamo, Finland

Fredagen den 13 december 2019
13/12 klockan 18.30 Finland-Sverige, Kuusamo Arena, Kuusamo, Finland

Lördagen den 14 december 2019
14/12 klockan 16.00 Finland-Sverige, Suomussalmi, Finland

Söndagen den 15 december 2019
15/12 klockan 12.00 Finland-Sverige, Kuusamo Arena, Kuusamo, Finland

Fotboll:

Bild: ESK

ESK Dam presenterar sitt första nyförvärv. Mikaela Pettersson som efter att ha tagit en paus från fotbollen en period snörar på sig skorna igen och gör det i ESK.

– Vi är otroligt glada att Mikaela Pettersson valt att spela för oss nästa säsong. Förutom att Mikaela är en väldigt kompetent fotbollsspelare så är hon också en pådrivare med härlig attityd som kommer vara otroligt viktig pjäs i vårt lagbygge för 2020. ”Mickis” kommer senast från Fanna BK, skriver klubben på sin hemsida.

Motor:

Foto: Privat

Novemberkåsan är den mest klassiska tävlingen inom endurosporten. 2019 års upplaga avgjordes i Eskilstuna med fem åkare från Göta MS som lyckades ta sig runt den krävande banan.

Bäst gick det för duon Robin Wiss och Lukas Wärn, som kom på 16:e respektive 19:e plats. För Wiss gav det en 12:e plats i elitklassen och för Wärn innebar det en andraplats i juniorklassen.

Pingis:


Stratos Enköping fick vann en match och inkasserade en förlust i den tredje omgången av bordtennisens division 2. I en första matchen var det ett toppmöte när Stratos Enköping mötte PKGV från Uppsala i tredje omgången, men föll med 4-8.

I den andra matchen mot Vassunda fick Startos spelat att lyfta och vann med klara 8-3 vilket betyder att laget nu är tabelltrea i ligan.

Lämna ett svar