Kort & Gott!

Tränare lämnar sitt uppdrag och ersätts omgående, Tongivande back i ESK Hockey långtidsskadad och Bålsta laget fortsatt utan tränare.

ESK Hockey har drabbats av ytterligare en skada och tyvärr är det långtidsskada denna gång på backen Fredrik Lundin som var på väg mot en riktigt bra säsong. Hur lång tid han är borta är i nuläget oklart.

– Jaa jäkligt tråkigt… Ja du lite tidigt att säga än, efter 4 veckor skall jag på återbesök då får man se ifall det blir operation eller inte. Om allt ser bra ut kan jag börja köra rehab om 6 veckor, berättar Lundin.

Damerna i EIBK fick i veckan som gick beskedet att tränaren Patrik Irvebrandt kliver av sitt uppdrag, men nu står det klart att Roger Eriksson kliver in i den rollen.

Bålsta FBC är fortsatt utan tränare för herrlaget i div.4 och i dagsläget har man ingen lösning så Fredric Elofsson fortsätter som spelande tränare, bara tränare under tiden han är skadad.

Foto: Kent Lundqvist

– Nej det är inget klart ännu så jag får jobba vidare så här så länge. Det är ett par veckor bort innan jag kan spela själv så det funkar ett tag till, berättar Fredric.

Lämna ett svar