Knapp & sur förlust!

Bild: Kent Lundqvist

Herrfemman: Örsundsbro IF föll knappt och surt borta mot Riala GoIF.

– Ännu en gång nära tre poäng. Vi åker dit med 13 spelare och går ännu en gång in med inställning att låta de kontra och att vi ligger lågt, berättar ÖIF-spelaren Jakob Smedlof.

Det startar okså bra för ÖIF som tar ledningen med 1-0 genom Joakim Jakobsson efterdryga tiominuter spelat.

– Vi gör en väldigt bra första halvlek och tar ledningen, och vi har bud på mer.

Istället är det hemmalaget som kan kvittera till 1-1 genom Cristian González Lira med knappa halvtimmen spelad.

I den andra halvleken skulle ÖIF återta ledningen när Mathias Ek gör 1-2, men det skulle tillslut ta ut sin rätt med den tunna matchtruppen.

– Vi orkar i 80 minuter sedan får de in två bollar efter att de får stå och slå inlägg på inlägg och tillslut faller vi ihop och har tyvärr inte tillräckligt med folk för att byta heller för den delen, berättar Smedlof som summerar:

– Vi som åker dit gör allt vi kan och vi är ändå nöjda efteråt trots att vi faller på målsnöret. Men med 28 grader och två avbytare så var det en tuff uppgift. Nu blickar vi framåt mot fredag då vi spelar en viktig match mot Knivsta. Det är nästintill sista chansen för oss om vi ska vara kvar i femman nästa år!

Riala GoIF – Örsundsbro IF 3-2 (1-1)

Målen, 0-1 (12) Joakim Jakobsson, 1-1 (29) Cristian González Lira, 1-2 (50) Mathias Ek, 2-2 (80) Sebastian Carlberg, 3-2 (88) Kevin Hallberg.

Varningar: 1-1
Publik: 39

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar