Klart med ny klubb!

Foto: Kent Lundqvist

Sedan tidigare så har vi på lokalsport skrivit om att Malin Broberg lämnat Fanna BK men att det då inte var klart med en ny klubb, nu är det klart!

Malin som tidigare deklarerat att det tyvärr inte blir någon förlängning med FBK säsongen 2018 har nu efter noga avväganden mellan alla valmöjligheter gjort klart med en ny klubb.

– Fick som sagt lite olika alternativ/erbjudanden men BP känns som ”hemma” för mig, berättar Malin.

Vad fick dig att tillslut välja BP?

– Klubben har det drivet och en satsning som jag tror kommer passa mig väldigt bra. Strukturerade träningar, en tanke bakom alla moment vi gör för att jobba oss upp till elitettan och en revansch från förra året, menar Malin.

Hur kommer denna flytt påverka din egen utveckling som fotbollsspelerska?

– Jag tror att de yngre tjejerna som är så pass tekniska, har bra spelförståelse och drivet att vilja lyckas/utvecklas kommer hjälpa mig som spelare att fortsätta förbättra alla mina kvalitéer och egenskaper som spelare. Plus att jag har 10 minuter till träningarna, med andra ord har jag möjlighet att ha hög träningsnärvaro vilket kommer gynna min egen utveckling, avslutar Malin.

Tungt spelar tapp för FBK >>>

 

Lämna ett svar