Klar seger för EIBK!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK hade inga som helst problem att vinna träningsmatchen mot Västerås.

EIBK rivstartade matchen mot Västerås och gav dem aldrig någon chans. Det var egentligen redan avgjort efter 1 spelad period då EIBK var i ledning med hela 5-0.

I mellanakten så fortsatte EIBK att ösa på och spelade koncentrerat vilket gav utdelning och ledning med hela 11-0 när den tredje och sista perioden skulle spelas. Där blev det dock sämre och ganska ofokuserat vilket gjorde att man förlorar perioden med 2-3.

– Vi vann matchen, det gick kanske lite för enkelt för oss samtidigt som Västerås var lite sämre så var vi väldigt bra. Känns som vi gjorde allt rätt i matchen, vi kom in i fickorna och fria ytorna med fart samtidigt som vi levererade bollen i rätt tid, det var riktigt kul att se. Försvaret gjorde vi också bra i alla fall dom två första perioderna i tredje blev det svårt att hålla koncentrationen upp när man leder med 11-0, säger EIBK-tränaren Andreas Olofsson.

Enköpings IBK – Västerås 13-3 (5-0,6-0,2-3)

Målskyttar EIBK: Linus Sjöquist 2, Peter Ahlin 2, Simon Äng 2, Emil Ramström 2, Rasmus Lööv 2, Albin Pettersson, August Färnkvist, Tobbe Lindholm.

Lämna ett svar