Kan EIBK skrälla -igen?

Foto: Kent Lundqvist

Herrarna i Enköpings IBK går för en ny skräll borta mot tabelltvåan Storvreta IBK i Herrtreans 10:e omgång.

– Ja, jo det blir det väl lite om vi kollar tabellen, men vi spelade ju oavgjort mot Arlanda samtidigt som Storvreta förlorade mot Arlanda, spelmässigt har vi inte kommit upp i den nivån jag tycker vi borde kunna ligga på, säger EIBK-tränaren Andreas Olofsson.

Hur har veckans träningar varit?

– Vi har dragits med lite sjukdomar i veckan, men med dom som har varit där har vi försökt gått igenom lite speltaktik mm… mest för att vi ska vara beredda på vad som kommer att hända.

Vad kommer krävas i spelet för att kunna hota om poäng?

– Jätteviktigt för oss att inte slarva i försvaret den här matchen Storvreta är väldigt duktiga i deras offensiva sida och där går det väldigt fort, Storvretas defensiva spel är dom lite sämre i så gärna mycket anfall och vara mycket i anfallszon för oss. Sen är det oerhört viktigt att vi inte får nån utvisning Storvreta är väldigt duktiga i spelet fem mot fyra.

Hur ser det ut i truppen inför dagens drabbning?

– Det ser ut som vi har hela laget till dagens match och Martin Johansson är tillbaka från en längre sjukfrånvaro, avslutar Olofsson.

Hemmalaget tränas av Enköpingskillen – Theodor Jonsson som är taggad för uppgiften.

Bild: Privat

– Ska bli en rolig match för mig personligen då jag känner 98% av laget väldigt väl. Har haft Olle som tränare, har spelat med många där och även vart ledare för några! EIBK är ett klassiskt lag, sliter tills Hesa-Fredrik ljuder. Spelar tight och har individuellt skickliga spelare! Tror det blir en tight match från start till mål! Enormt taggad för uppgiften.

Matchstart: 13:00 SIBK U vs EIBK i Storvreta IBK Sporthall.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar