Kaj & Christer lämnar EIBK!

Foto: Kent Lundqvist

Kaj Söder och Christer Jones  kommer inte att förlänga med damerna i Enköpings IBK till kommande säsong.

Ja, vi slutar som tränare för damlaget. Vad Christer ska göra vet jag inte, men vi kommer inte att träna något lag ihop nästa säsong, berättar Kaj.

Var det ett svårt beslut att ta?

– Jag har ett jobb som tar mycket tid emellanåt och det är svårt för mig att ha huvudansvar och vara uppbokad från augusti till april, vilket krävs om man ska göra ett seriöst och bra jobb som tränare. Jag har varit huvudtränare för olika lag sedan 1995 med några få säsonger då jag inte hållit på med innebandy. Jag behöver en säsong utan ansvar för ett lag. Med största sannolikhet kommer jag träna lag igen i framtiden. Det är svårt att låta bli, skrattar Kaj.

Hur har din/er tid varit i EIBK?

– Det har varit ett väldigt roligt lag att träna med många seriösa och duktiga spelare. Som kan fortsätta utvecklas.  Organisationen runt laget har varit toppen och klubben har agerat professionellt, tycker jag. Vi har haft hyfsade matcharrangemang och de mesta runtomkring har fungerat bra. Resultatet i år hade jag hoppats skulle bli bättre men jag tycker vi gjort två godkända säsonger i div 1, avslutar Kaj.

 

Lämna ett svar