Jumbomöte på Björkvallen!

Foto: Kent Lundqvist

Tabelljumbon Håbo FF ställs idag mot nästjumbon Rosersberg/Sigtuna IF FK hemma på Björkvallen i den 7:e omgången av damtrean.

– Det har känts bra de sista 1-2 matcherna så vi är laddade inför ”Botten mötet”, bekräftar tränare Henrik Norell.

Vad tror du på för matchbild och vad hoppas du på i spelet?

– Jag tror att det blir mycket kamp då det är två lag som behöver poängen för att hänga med i tabellen. Men vi skall försöka att utnyttja deras svagheter och inte ge bort för mycket ytor. Sedan är det viktigt att vi är täta bakåt, vi får inte bjuda på några enkla mål, menar Henrik.

Vad tror du på om utgången av matchen och varför?

– Det lag som har den bästa inställningen och viljan att vinna tar det. Och med den avslutningen som vi gjorde borta senast så visade vi att vi har en järnvilja. Men som jag tidigare sagt, så är känslan god i truppen och vi ser fram emot att spela denna viktiga match , så jag sticker ut hakan och säger att vi tar vår första poäng… kanske till och med tre, avslutar Henrik.

Sagt om motståndet:
Nästjumbo med 1 poäng som laget tog i förra omgången borta mot Östervåla IF. Precis som HFF svårt med det defensiva och har släppt in hela 32 mål på 6 matcher. Josefine Stomberg har gjort 6 av lagets 14 gjorda mål.

Nyheter i truppen:
Inför denna match så är det många spelare som är borta pga. utomlandsresa, men HFF har fått med några riktigt rutinerade spelare som tränat med laget och de kommer även att vara med och spela idag, bla. Forne skyttedrottningen Helena Lövstrand.

UT: Ebba Lindgren, Molly Wasberg, Wilma Edberg Mäkinen och Emmy Nordgren(MV)

IN: Helena Lövstrand, Josefin Rudbäck och Anna Lövstrand (MV)

Matchfakta:
Håbo FF vs Rosersberg/Sigtuna IF FK, Dam div.3, 7:e omgången.
13:00 på Björkvallen.

 

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar