Josefin Odenring summerar säsongen.

Foto: Kent Lundqvist

Josefin Odenring blickar framåt efter en tuff säsong 2017 – Jag känner nu hur träningssuget, tankarna på nya mål och viljan att skapa en bra plan har blivit starkare före varje dag den senaste veckan, berättar Josefin.

Säsongen 2017 startade optimistiskt för Josefin som var taggad och laddad för näst steg i sin karriär.

Efter det lyckade Europatourkvalet kom jag hem och firade jul. Både kroppen och knoppen var rejält urladdade, men energin sprudlade ändå i kroppen och jag var glad och förväntansfull inför 2017 år säsong, berättar Josefin.

Efter en bra start på tävlingssäsongen var det fortsatt uppåt med bra spel, men uteblivna resultat satte tillslut sina spår.

Det kändes verkligen som att spelet var på gång och jag var positiv och förväntansfull. Men någonstans kring midsommar, började självförtroende och energi dala. Jag har tyvärr svårt att minnas tillbaka sista halvan på säsongen, för tävlingarna känns här bara grå och luddiga. Det jag vet är att jag fick kämpa mer och mer med både just självförtroende och energi för varje tävling som gick, konstaterar Josefin.

Höjdpunkten på säsongen var 5:e plats på Swedish Golf Tour i Ulricehamn.

Jag hade min mentala coach – Oliwia Johansson på bagen för första gången. Vi var ett riktigt superteam och det var roligt att tillsammans sätta nytt personbästa på den touren! Sen både känner och vet jag att jag har utvecklats i spelets alla delar, så även om 2017 har varit tufft och jobbigt har jag längs ryggraden blivit en bättre golfspelare och människa, avslutar Josefin.
 

Lämna ett svar