Josefin Odenring klar för Europatourtävling!

Foto: Privat

Josefin Odenring spelar idag första rundan av Investec South African Women’s Open på Westlake Golf Club.

Idag startar Investec South African Women’s Open på Westlake Golf Club som är en del av Europatouren och Sunshine Ladys Tour.

– Ja, det är en kombinerad Europatourtävling och SunshineLadiesTour tävling. Typ halva startfältet från respektive Tour, berättar Josefin.

Hur är känslan inför tävlingen?

– Jag har haft väldigt bra träning och mycket spel här nere de senaste fyra veckorna. Och det har känts bättre och bättre, berättar Josefin.

Hur är formen och vad tror du om dina chanser?

– Mitt långa spela har svajat lite de sista dagarna men jag har nött på rangen så nu börjar det kännas bättre igen. Mitt mål är att följa mina processer och fokusera på mig själv och mitt egna spel. Gör jag det vet jag att jag kan spela bra golf. Hur det står sig i konkurrensen med Europatourspelare blir spännande att se, avslutar Josefin.

Följ tävlingen här >>>

 

Lämna ett svar