Josefin Odenring har startat säsongen 2018 i Sydafrika!

Foto: Kent Lundqvist

Josefin Odenring igång med sin tredje tävling på Sunshine Ladies Tour i Sydafrika.

– Spelet kändes okej första tävlingen, men jag hade ju några kostsamma missar. Det var fjärde rundan sen oktober så lite ringrostig måste spelet får vara trots allt. Men lika mycket som det är tävling tar jag dessa tävlingar som värdefulla träningstävling där målet är att bygga upp spelet inför säsongens kommande tävlingar, berättar Josefin.

Det blir bättre och bättre i spelet.

– Nu har jag även spelat en tävling i Duban. Där spelade jag i 31 hål periodvis min bästa golf på väldigt länge. Så det tar jag verkligen med mig och bygger vidare på. Sen hoppas jag kunna minska antalet missar och att de inte ska kosta mig så mycket utan max en bogey. Då går det att spela vidare men chans att putsa till scoren med birdies. Att göra en dubbel eller trippel skadar scoren mer, menar Josefin.

Nu har nästa tävling startat och Josefin är redo.

– Min tredje tävling här i Sydafrika har startat. Den spelas på Wild coast. En utmanande banan som ska bli riktigt roliga att träna på, avslutar Josefin.

Efter den andra dagen spel är Josefin just nu på en delad 12:e plats och har startat dagen med tre raka par.

 

Lämna ett svar