Jakten intensifieras!

Hårt jobb är vad som kommer krävas av BHC ikväll. Foto: Kent Lundqvist

Med tre omgångar kvar av grundserien i Hockeytvåan intensifieras jakten på en Alltvåan plats och Bålsta HC tar ikväll emot tabellettan Göta Tranbergs IK.

I förra omgången föll BHC med 4-6 borta mot SK Iron och ramlade ned från en andraplats till en femteplats i serien, vilket är utanför en Alltvåanplats. Det är dock knallhårt om tre av fyra platser där det skiljer fyra poäng mellan BHC (21p) och tabellettan GTIK (25p med två matcher mindre spelade). BHC har dock en match mindre spelad än tvåan Rimbo, trean SK Iron och fyran Viggbyholms IK.

Stämningen är som förut mycket god. Vi hade ett snack och konstaterade att det var ett tillfälligt bakslag och vi kommer laddade till tänderna för att ta tre pinnar mot G/T, berättar tränare Lars Billing.

Hur skall ni tar er ann kvällens uppgift?

Finns många morötter för kvällen; visa att fredagens missräkning var en tillfällighet, vinna den sista och därmed alla hemmamatcher och att genom att slå G/T ha vunnit mot samtliga lag i serien.

Hur ser laget ut ikväll?

Jag har mer än full styrka att tillgå sånär som på Jonathan Backman som kommer hem från Mauritius nu på fredag först. Mathias Tumba (barnbarn till Sven Tumba), nyförvärv från Viggbyholm, bör kunna göra sin debut ikväll om övergången går igenom under dagen, avslutar Billing.

Bålsta HC – Göta Tranebergs IK 19:10 i Bålsta Ishall

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar