Inget finalspel på Hawaii!

Foto: Privat

Madelene Sagström fick det inte alls att stämma under den andra dagen av Lotte Championsship på Ko Olina GC och missade finalspelet med bred marginal.

Det var bra och såg ut att kunna bli en kul tävling för Madelene Sagström efter den första dagen av Lotte Championsship på Ko Olina GC, men så blev det tyvärr inte. Den andra dagen blev ohyggligt jobbig för henne.

Men det var bra och stabilt inledningsvis av den andra rundan då Madelene rullade i fyra raka par innan den första surbogeyn kom. Madelene repar sig och ger ett gott intryck när hon svarar med att göra par och en skön birdie.

Tyvärr kom nu en helt avgörande sekvens som gjorde att det inte blev något finalspel på Hawaii. Madelene avslutar första 9:e hålen med att göra två raka bogeys och när det kommer två till tidigt på hemvägen var det uppförsbacke för henne. Normalt brukar hon kunna koppla på den erkända överväxeln, men inte denna gång.

Sverigetvåan Madelene stannar på +5 för dagen (77 slag) och +4 totalt vilket gör att hon spelar färdigt på Hawaii. Även Sverigeettan Anna Nordqvist får lämna tävlingen redan efter två dagar då hon stannar på +4.

Bättre går det för den stekheta Pernilla Lindberg som nu är på -6 och en delad 4:e plats fyra slag bakom ledarinnan, Kanadensiskan Brooke M. Henderson på -10. Rookien Martina Edberg är på en delad 15:e plats med -2.

Övriga svenskor: Camilla Lenarth -1, Dani Holmqvist +5.

Highlights från andra rundan >>>

Resultatlistan >>>

 

Lämna ett svar