Inget avancemang för Uppland F01!

Thelma Lindbom FBK, Beata Olsson IKU, Amanda Westerberg FBK, Leonie Hohenthal ESK. Foto: Privat.

Det blev respass för Uppland F01 med Thelma Lindbom FBK, Beata Olsson IKU, Amanda Westerberg FBK, Leonie Hohenthal ESK i Kommunal Cup efter en seger och en förlust i slutspelet som avgjordes i helgen.

Helgen har varit otroligt rolig och givande på många sätt! Två intensiva dagar med två helt olika matchbilder, berättar Amanda Westerberg.

Första matchen för Uppland stod mot Gästrikland.

– Ett distrikt som vi inte visste så mycket om innan. Det såg vi absolut inte som någon nackdel utan vi körde på vårt egna race. En rolig match att spela och vi kände oss nöjda efter våran 2-0 seger (Beata tvåmålsskytt). Vi hade däremot en känsla av att det fanns mer att ge och vi startade genast uppladdningen inför söndagens match mot Stockholm, berättar Amanda.

Uppland hade mött Stockholm vid ett flertal tillfällen tidigare och hade därför ett hum om hur dem spelade.

Matchbilden blev som väntad med ett stort bollinnehav för Stockholm och ett fantastiskt försvarsarbete från våran sida. Matchen slutade dock 5-1 (3-0) till Stockholm och Beata gjorde målet, vi höll i ett bra tag men siffrorna rann iväg lite mot slutet. Trots de klara siffrorna är vi riktigt nöjda med vår prestation och det är dessutom vårt bästa resultat mot ett fantastiskt bra distrikt, menar Amanda.

Hur vill du summera helgen?

Överlag är vi supernöjda med våran insats under helgen. Tyvärr slutade däremot resan med Upplandslaget F01 här, men det har varit en otroligt lärorik tid. Man har fått lära känna många härliga tjejer och vill även ge en stor eloge till de ansvariga tränarna, avslutar Amanda.

 

Tabell & resultat >>>

Lämna ett svar