Ingen stor match av EIBK!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK gjorde vad dem skulle borta mot tabelljumbon Västerlöfsta IBF som besegrades med 8-3 (3-1,2-0,3-2).

En match där vi startar första 10:e slarvigt och avvaktande. Västerlöfsta får göra första målet som jag inte är helt nöjd med. Sen spelar vi upp oss och får fart på spelet med lite snabbare spelvändningar, så det blev lite oreda i deras försvar då ramlade det in lite mål för oss, berättar tränare Andreas Olofsson.

Efter de första 20 minuterna var EIBK i ledning med 3-1 och det skulle komma mer i mellanakten.

I andra så spelar vi lite mer ”rallarinnebandy” så att inte Västerlöfsta hinner ställa upp i försvaret och då får vi många farliga lägen och många chanser, men så fort dem får ställa upp i försvaret så hade vi svårt att komma till, medger Andreas.

Ledning med 5-1 och matchen var i praktiken stängd och klar vilket gör att den tredje och sista perioden inte går till historien som den mest välspelade genom tiderna.

Tyvärr i tredje så blir det inge skön innebandy efter som Västerlöfsta tillåts att spela väldigt fult. Men vi håller undan och tar hem 3 viktiga poäng. Vi skjuter väldigt mycket under matchen men hemmalagets målvakt gör ett par bra räddning plus att vi ganska ofta skjuter rakt på honom, avslutar Andreas.

Västerlöfsta IBF – Enköpings IBK 3-8 (1-3,0-2,2-3)

Målen EIBK: Jonathan Piispanen 2, Linus Sjöqvist 2, Rasmus Lööv, Albin Pettersson, Oscar Edbom, Jonathan Hillerstig.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar