Ingen skräll!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK lyckades inte skrälla borta mot ett bra Vaksala SK i den fjärde omgången av damernas div.2.

Det blev en programenlig förlust för FBK borta mot VSK som vann rättvist sett över 90 minuter.

– Inget snack om det, men vi gör vår bästa match så här långt, säger tränare Lennart ”Ramen” Ramstedt.

Det startade olyckligt för FBK som fick hemmaspelaren Paulina Löf göra 1-0 till VSK redan efter 10 minuter. Efter det så håller FBK spelet uppe och jagar en kvittering, men istället så är det VSK som utökar sin ledning till 2-0 i slutskedet av halvleken genom Lourin Ibrahim.

– Vi är bra med i matchen och skapar också ett par riktigt bra chanser att kvittera vi ställningen 1-0, men det ville sig inte riktigt. Vi har en bra känsla när vi går ut till den andra halvleken. menar ”Ramen”

I den andra halvleken så jobbar FBK fortsatt bra, men lyckas inte få kontakt i matchen trots ett bra spel. Istället stänger VSK matchen med dryga timmen spelad då Hanna Salomonsson gör 3-0 och ganska omgående så fastställer Tove Sabel slutresultatet till 4-0.

– Ett klart fall framåt i spelet och prestationen och det kanske låter märkligt men vi är nöjda med var vi gör i den här matchen. Vi skapar en hel del offensivt och gör det bra defensivt. Det är klart att vi inte är där vi vill vara ännu, men vi i gruppen tror på det här oh vi kommer bara bli bättre och bättre, avslutar ”Ramen”Vaksala SK – Fanna BK 4-0 (2-0)

Målen: 1-0 (10) Paulina Löf, 2-0 (41) Lourin Ibrahim, 3-0 (64) Hanna Salomonsson, 4-0 (71) Tove Sabel.

Publik: 38
Resultat & Tabell >>>

Lämna ett svar