Ingen lösning för EHF denna gång heller!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF fick som väntat svårt borta mot Bodens BK i herrettan och återigen så var det ett utgrupperat försvarsspel som gjorde dagen sur för laget som föll med hela 18-33 (8-16).

Hemma var det ett vilt kämpande EHF som inte lyckades montera ned Bodens utgrupperade försvarsspel som fällde avgörandet och det skulle bli samma visa i Boden.

Efter en kanon start med 2-0 till EHF signalerade det optimism i spelet, men det skulle gå över och i halvtid är det mer eller mindre redan avgjort då hemmalaget leder med 16-8.

Matchbilden blir ganska identisk i den andra halvlek där EHF stångar sig blodiga mot BBK defensiven som firar stora triumfer med en hel del enkla kontringsmål och det var aldrig nära att EHF skulle kunna rubba hemmalaget denna gång.

– Vi började hyfsat sen var det stopp. Vi hade svårt att lösa upp deras offensiva lite man mot man betonade försvar. Så med alldeles för många tekniska fel och enkla avslut fick vi många kontringar i baken. Idag var det inte många som kom upp i nivå möjligtvis William Eriksson, summerar tränare Anders Skogäng.

Bodens BK – Enköpings HF 33-18 (16-8).

Mål, EHF: William Eriksson 7, Erik Widén 3, Fredrik Salovaara 2, David Mellberg 2, Anton Sörman 2, Albin Sandell, Marius Brudvik-Norell.

Publik: 279

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar