Ingen bra omgång för Syrianska FF!

Foto: Kent Lundqvist

Toppmötet i Herrfemman borta mot Tierps IF började och slutade i katastrof för Syrianska FF.

– Ja, det var ingen bra dag. vi startar hyfsat bra men ligger ändå under med 0-3 efter 14 minuter. Egentligen så kommer alla deras mål på individuella misstag från vår sida. Visst gör det en väldigt besviken, speciellt när vi pratar om hur viktigt det är att börja extra noggrant, minimera risker första 15 min, berättar SFF-tränare Mahmoud ”Salle” Salim.

SFF kommer igång och tillbaka i slutet av första halvlek med att reducera två gånger om genom Alexander Alan innan halvtid vilket gav darr i matchen igen.

– Direkt i andra halvlek så släpper vi återigen in två mål på fasta situationer. I ärlighetens namn så känns inte någon av målen otagbara, men nu har vi förlorat återigen och nu verkar alla möjligheter för uppflyttning långt borta, säger ”Salle” som summerar:

– Grabbarna i laget får rannsaka sig själva efter säsongen och lära sig av de misstag vi gjort som mot Tierp, men också under hela säsongen. Vi ska göra vårt yttersta resterande två matcher och därefter ta en välbehövlig paus. Min förhoppning är att dessa spelare skall vara väl förberedda för nästa säsong och ett år mer erfarna för spel i div 5.

Tierps IF – Syrianska FF 6-2 (3-2)

Målskytt SFF: Alexander Alan 2.

Varningar: 5-6
Publik: 50

Lämna ett svar