Inga röda siffror för Sagström i LA?

Foto:Privat

Det fortsätter att grina illa för Madelene Sagström som inte hittar helt rätt i spelet på LPGA touren.

Det var en tuff dag på Wilshire Country Club för Madelene Sagström och många andra stora spelare. Toure som är på plats i LA fick slita för att hitta röda siffror, det var bara dryga 20 spelare av 142 som kom till start!

Madelene öppnade dagen med två bra par, men sedan kom en svacka där hon gör tre bogeys på de efterföljande fyra hålen och är på +3. Ett snabbt svar ger dock omgående hopp då Madelene snyggt och prydligt rullar i en birdie på hål 7, ett par 3. Avslutar med två raka par innan den vänder hemåt igen.

Foto: Privat

Det är +2 på kontot och nu skall det väl lossna? Par på hål 10:e efterföljdes tyvärr av en ny bogey och tillbaka på +3 för dagen, Det gav dock en positiv kick för Madelene som biter ihop och visar att hon är den stora spelare vi är bortskämda med! På de efterföljande fem hålen skjuter hon tre par och två sköna och bra birdies och är på +1 och bra kontakt med toppen, trots allt. Det blev tyvärr en mardrömsavslutning med bogey på både hål 17 och 18 vilket ger +3 på scoren.

En som verkligen är i form och fortsätter att övertyga är Pernilla Lindberg som gjorde en ny bra runda och stannade på -3 vilket är två slag bakom ledarinnan, sydkoreanskan Inbee Park på -5.

Hugel-JTBC LA Open
Övriga svenskor: Caroline Hedwall +1, Dani Holmqvist 1, Anna Nordqvist +3.

Highlights från andra rundan >>>

Resultatlistan >>>

 

Lämna ett svar