Ineffektivt Enköpings IS föll!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IS missade massor och föll tillslut mot IK Nordia med 2-4 (1-2).

– Vi spelar bra men sätter inte våra chanser och har problem med Nordias mer raka och långa spel. Jag är dock nöjd med de rapporter jag fått från matchen med de delar vi jobbar med just nu, resultatet är sekundärt, säger EIS tränaren Thomas Thuuri.

Det var ändå EIS som tog ledningen tidigt i matchen efter att Nordia missat en straff. Det är Mujtaba Naziri som gör 1-0 i den 7:e minuten. Nordia skulle dock komma tillbaka och vända till ledning i halvtid med 2-1 efter mål av Marko Herman Suonpää & Björn Lundberg.

EIS får två jättechanser att kvittera redan i den 49:e minuten då hemmalaget tilldöms en straff. Den missar dock Fatah Mahammed Hussen, men returen fångar Ayub Bashir Omar upp och rivs vilket renderar i en ny chans på straff för hemmalaget, men även Ayub missar.

Istället gör Nordia 1-3 genom Erik Jansson med 25 minuter kvar att spela. EIS skulle ställa en sista fråga då Patrik Klaman reducerar till 2-3 med knappa kvarten kvar av matchen. Nordia stänger matchen ganska omgående då Joakim Sundblad fastställer slutresultatet till 2-4 bara tre minuter efter reduceringen.

– Dem gör 3-2 och då är det ganska nervöst, men med ca: 10 minuter kvar vrider Sundblad vackert in bollen i bortre krysset från vänsterkanten av straffområdet. 1:a halvlek är vi bättre än i andra där vi tyvärr lät dem ha mycket boll, berättar Nordia tränaren Thomas Wallin.

Enköpings IS – IK Nordia 2-4 (1-2)

Målskyttar,
EIS: Mujtaba Naziri, Patrik Klaman.
IKN: Marko Herman Suonpää, Björn Lundberg, Erik Jansson, Joakim Sundblad.

Resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar