Ikväll drar kvalspelet igång för EHF!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF startar ikväll kvalspelet mot div.1 med bortamatch mot Lidingös SK.

Nu väntar förkval! Segern i sista omgången av div.2 spelet räckte ”som sagt” inte till serieseger så nu väntar kvalspel. Det startar med ett förkval mot tabelltrean i div.2 Norra – Lidingö SK. Bäst av tre matcher gäller och det startar med bortamatch ikväll och retur i Enköping lördag den 30/3. Ev. avgörande match spelas onsdagen den 3/4 20:00 i Enköping.

– Kvalet är svårt att bedöma på förhand men naturligtvis tycker jag att vi borde ha en bra chans mot Lidingö. Det kommer krävas fullt fokus och att vi kan fortsätta utveckla vårt försvarsspel helst vill jag att vi ska styra tempot i matchen/erna, säger EHF-tränaren Anders Skogäng.

Hemmalaget LSK kommer med två raka förluster i bagaget så EHF får ses som favoriter då man kommer med en vinnande trend och är uppe i tempo efter ett starkt SM spel den gångna helgen.

Blir det slutkval spelas den mot tabellnian i div.1 som blir Kungsängens SK och spelas hemma den 7/4 och borta lördag den 13/4 och en eventuell 3:e och avgörande match torsdagen den 18/4 i Kungsängen.

 

 

Lämna ett svar