IK Nordia kvar i bussen när matchen startade!

Foto: Kent Lundqvist (arkiv)

IK Nordia var inte alls med från start i bortamatchen mot Hagunda Legend IS som avgjorde redan i den första perioden och vann tillslut med 9-4 (7-1,1-1,1-2).

Jo, lite så var det. Men vi har aldrig mött dom så vi visste inte hur dom spela sen vart vi nog förvånade hur bra deras första femma var, berättar tränare Johan Lindh.

Efter en trevande inledning så trampade Hagunda igång och när det var spelat knappa arton minuter av perioden så var det ledning med hela 7-0 för hemmalaget? Nordia tröstmålar innan perioden är slut genom Fredrik Hellén som gör 1-7.

I mellanakten så har Nordia vaknat och får ordning på spelet. Perioden slutar 1-1 efter mål av Joacim Svensson och i den tredje perioden vinner Nordia med 2-1 efter mål av Lukas Wallin och Jouni Widberg och det kunde varit mer.

När vi hade lärt oss deras spel så var vi bättre än dem i andra och tredje Men deras målvakt var matchens lirare – i hästvägar, på fem solklara mål gjorde han århundradets räddningar. Vi tar med oss andra och tredje perioden, summerar Johan.

Hagunda Legend IS – IK Nordia 9-4 (7-1,1-1,1-2)

Målskyttar IKN: Fredrik Hellén, Joacim Svensson, Lukas Wallin, Jouni Widberg.

Publik: 56

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar