IK Nordia föll tungt!

Foto: Kent Lundqvist

IK Nordia tog inte chansen att besegra ett reducerat Hagaunda Legend IS som lyckades vinna med 9-5 (4-1,2-2,3-2) trots att dem bara var 5 spelare plus målvakt.

Det var bäddat för Nordia som ställdes mot tabelltvåan HLIS som kom med ett tunt lag. Den chansen tog dock inte hemmalaget som gjorde en svag insats och prestation.

– Tyvärr hade vi en del borta och det gjorde att det var en del nya positioner för våra spelare som vi inte klarar av. Den här matchen ska vi bara vinna med tanke på att dom bara är 5 spelare, men tyvärr är vi för dåliga, dundrar en besviken Nordia tränare – Johan Lindh.

Det var gästerna som tog kommandot i matchen genom att gå fram till en 3-0 ledning innan hemmalagets Fredrik Hellén reducerar till 1-3 med 12,28 spelat av matchen. Innan perioden så utökar gästerna till 1-4 genom Robin Panterfors.

I mellanakten gör HLIS både 1-5 & 1-6 innan Nordia reducerar till 2-6 & 3-6 genom Daniel Hellén och Joacim Svensson. I den tredje och sista perioden ger Daniel Hellén och Valentin Andersson hemmalaget hopp då dem reducerar till 4-6 & 5-6, men det ger inte väntat effekt då Nordia borde avgöra i form av mer ork och kraft. Det är i stället gästerna som avslutar starkast och vinner tillslut med 9-5.

– I tredje gick vi upp till 5-6 och kändes på gång, men vi orka inte hela vägen, vilket också är konstigt med tanke på att dem bara var 5 spelare. Hade hellre förlorat med 20-0 mot ett fullständigt lag, avslutar en besviken Johan.

IK Nordia – Hagunda Legend IS 5-9 (1-4,2-2,2-3)

Skott: 30-28 (8-8,10-9,12-11)

Målskytt, IKN: Daniel Hellén 2, Fredrik Hellén, Joacim Svensson, Valentin Andersson.


Resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar