IBF Grillby höjer tempen!

Andreas Olofsson & Micael Strömbom. Bild IBFG

Innebandy: IBF Grillby har gjort klart med ny tränarstab och en klasspelare.

Andreas Olofsson, tidigare EIBK, blir ny huvudtränare för IBF Grillby. Som assisterande tränare kommer han att ha Micael Strömbom som också tidigare har varit i EIBK.

– En väldigt bra duo som kommer höja nivån rejält ute i Grillby, säger Joacim Svensson.

Olofsson som haft ett uppehåll från Innebandyn är sugen igen.

– Först och främst har man blivit sugen igen efter uppehållet man har haft och sen blir det en nytändning när det är en ny klubb och nya spelare att jobba med.

Vad fick dig att tacka ja till detta uppdrag?

– Jag har fått en bra känsla av det hela och har även fått vad klubben och laget har för mål så det kommer bli väldigt intressant att få jobba mot det målet.

Vad är det är det för mål?

– Det är ett mål som klubben presenterade för mig, men jag är inte så inne i laget än så jag borde inte vara den som presenterar det målet. Klubben presenterar det när dom är redo att gå ut med det, avslutar Olofsson.

Ny på material är Bengt Lindholm som kommer att sköta allt på sidan av för att underlätta för tränarna och laget har även gjort klart med en klasspelare.

Bild: IBFG

– Vi har även skrivit avtal med ett nyförvärv som är William Thuuri, tidigare lagkapten i EIBK. En av de bästa innebandyspelarna man kan hitta häromkring så vi är otroligt nöjda över den värvningen, avslutar Svensson.

Lämna ett svar