Hygglig start för Madelene i Williamsburg!

Foto: Privat

Madelene Sagström som är på plats i Williamsburg med övriga världseliten på LPGA Touren fick en hygglig start på Kingsmill Championship.

Madelene som hade en bra känsla inför Kingsmill Championship startade på hål 10:e och man kan lugnt säga att hon var stabil under de första 9:e hålen. Hon radar upp par och har mersmak på några av hålen.

Hemvändan blir även den stabil där Madelene rullar i fyra raka par och har då efter 13 spelade hål lika många par i kopp. Då kommer ett en olycklig sekvens på dagens 14:e spel-hål och banans femte. Madelene får problem på ett korthåll (par 3) och rullar i kopp med en dubbelbogey.

Det är nu Madelene visar att hon är en spelare i världsklass då hon skakar av sig den dubbeln och gör -3 på de återstående fyra hålen. Par på 15:e, en grym Eagle (-2) på 16:e som är en par 5:a , par på 17:e och en snygg birdie som avslutning på det 18:e och sista hålet för dagen.

Detta betyder att Madelene med -1 (70 slag) är 5 slag bakom ledarinnan Jessica Korda (USA) på -6 (65 slag)

Övriga svenskor som startar: Pernilla Lindberg -3, Dani Holmqvist -2, Anna Nordqvist -1, Camilla Lennarth +3, Martina Edberg +4,

Läs också inför med Madelene Sagström >>>

Se höjdpunkter från finaldagen här >>>

Resultatlistan >>>

Lämna ett svar