Hugel-Air Premia LA Open!

Bild: Privat

LPGA Golf: Tveksam inledning för Madelene Sagström på Wilshire Country Club.

Sagström är på plats i Los Angeles och spelar Hugel-Air Premia LA Open tillsammans med övriga världseliten på Wilshire Country Club. Hon gick ut på hål 10:e och det såg stabilt och lovande ut under de första 9 hålen.

På de första åtta hålen så radade Sagström upp par med mersmak och det hängde birdies i luften, men i stället så kom en sur bogey på rundans nionde hål och hon bänder hemåt på +1.

Med en bra start på de sista nio hålen där Sagström gör en bra birdie på tian var känslan att nu lossnar det. Par på elvan, men sedan kom svackan som gjorde att hon föll tillbaka i resultatlistan. En ny bogey på tolvan och när hon gör en dubbel på det trettonde så var det uppförsbacke med +3 på scoren.

Avslutningen på den första rundan skulle dock ge förnyat hopp om finalspel. Fyra par och en birdie gör att hon stannar på +2 efter den första dagen av Hugel-Air Premia LA Open.

Leder tävlingen gör Amerikanskan Jessica Korda som gick runt på imponerande 64 slag (-7).

Övriga svenskor: Anna Nordqvist Par, Dani Holmqvist Par, Louise Ridderström Par, Pernilla Lindberg +2, Linnea Ström +5, Linnea Johansson +7.

Lämna ett svar