HFF på väg mot en ny säsong!

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF som spelar i div.4 kommande säsong har startat upp bra och ser fram emot en spännande säsong.

– Det är helt ok, med förutsättningarna vi haft tycker jag det sett bra ut. Vi har haft mindre än 10 pass på konstgräset pga. vädret och dåligt underhåll av kommunen. Vilket jag som ny tränare oroar mig lite för eftersom man vill få mycket tid att arbeta in sina tankar och idéer. Vi hade en internmatch i lördags vilket gav oss ett kvitto på vart vi är just nu, berättar HFF-tränaren Alan Hiussemoglu.

Vad har ni jobbat med fram till nu?

– Under januari har arbetat med att bygga upp oss försiktigt för att utveckla den fysiska kapaciteten hos alla spelare men samtidigt hålla oss fräscha och skadefria. Vi arbetar vidare med den utveckling av den fysiska kapaciteten samtidigt som vi vill etablera ett gemensamt arbetssätt i laget. Vi får svar på vad vi behöver jobba med mer under matcherna kommande månader.

Hur ser du på truppen i dagsläget?

– Vi har lite nya spelare i truppen. Det är ganska bekanta ansikten som vi tagit in. Alla har en bakgrund i föreningens ungdomsverksamhet. Albin Lyckåsen och Samuel Palm har anslutit från FC Kraftleden. Albin ger oss fler alternativ i backlinjen, kan bidra med mer konkurrens och förhoppningsvis med ett bra försvarsspel. Samuel förstärker anfallet och kan bli en joker att använda sig av, han är en naturlig målskytt. Sedan har vi plockat in Nasir Rezaei från IK Nordia där han stod för en hel del mål i div 6, förhoppningen är att han ska göra det för oss med.

Ni har tappat en del spelare och fyllt på ifrån de egna leden.

– Eftersom vi förlorat drygt 10 spelare från förra säsongen så har vi tagit in några spelare från U19 för att bredda och stärka upp truppen. Vilket har varit kul att se hur bra spelarna ur vår ungdomsverksamhet anpassar sig till seniorfotboll, avslutar Alan.

Läs mer om nya spelare här >>>

One Response to HFF på väg mot en ny säsong!

Lämna ett svar