HFF övertygade.

Foto: Kent Lundqvist

Fotboll: Håbo FF F13 övertygade i hemmaderbyt mot ESK.

Inför derbyt gick snacket om att det skulle bli en tuff uppgift för HFF hemma mot ESK. Det skulle dock visa sig att hemmalaget var numret större denna gång.

Foto: Kent Lundqvist

ESK öppnar matchen bra och sätter ett visst tryck på HFF, men i den 6:e minuten kommer en blixtrande omställning som resulterar i mål och 1-0 för hemmalaget.

Foto: Kent Lundqvist

Det gav HFF mersmak för nu flyttade laget fram i sina positioner och spelade med ett stort mod som gav en dubbelchans med dryga 10:e minuter spelat och 2-0 var ett faktum.

Foto: Kent Lundqvist

Med dryga kvarten spelad så blir det tilltrasslat i offensiv box för HFF som ändå lyckas trycka in 3-0 och bara några minuter senare så var det dags igen vilket gav 4-0 efter den första perioden.

Foto: Kent Lundqvist

I mellanakten så startar HFF starkt och vaskar fram ett par chanser innan det ringer igen. ESK flyttar fram i sina positioner med boll, men åker på en snabb och bra omställning som resulterar i 5-0.

Foto: Kent Lundqvist

ESK är absolut mycket farligare nu framåt och skapar också ett par möjligheter att reducera. Men på en högerhörna blir man återigen överrumplade av en snabb omställning och det var 6-0.

Foto: Kent Lundqvist

Innan periodvilan så lyckas också HFF göra två snabba och snygga mål vilket ger hela 8-0 för hemmalaget när lagen tar vila.

Foto: Kent Lundqvist

I den tredje och sista perioden mattas spelet och det blir mer ställningskrig. HFF släpper dock aldrig greppet om matchen och kan göra tre mål till innan slutsignalen och vinner rättvist.

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF – Enköpings SK 11-0 (4-0, 4-0, 3-0)

Lämna ett svar