HFF jagar poäng på bortaplan!

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF som efter 5 spelade omgångar i damfyran fortsatt är utan poäng jagar dem första idag på bortaplan mot Östervåla IF.

Östervåla borta är ingen lätt uppgift men tränare Henrik Norell har lagt en plan för hur matchen skall genomföras och vad man hoppas få ut av den.

– Tankarna är att vi måste sluta bjuda på enkla mål för att ta poäng. Det har varit lite för enkla misstag. Hoppas vi kan göra en bra match mot Östervåla för att bygga självförtroende. I veckan har vi  jobbat med att hålla upp stämningen i truppen och det känns bra.

Matchfakta:
Östervåla IF vs Håbo FF, Dam div.3, 6:e omgången.
12:00 på Lundavallen.

Nyheter i truppen:
HFF har haft några gamla spelare tillbaka denna vecka på träningen Olivia Johansson och Josefin Rudbäck. Sedan är ev. Matilda Gejhammar på väg tillbaka. Tre spelare med mycket fotboll i sig och har en hel del rutin. Det har höjt spelkvalitén på träningarna. Tre spelare ut: Johanna Svensson, Josefin  Allo och Emelie Gartmon. Tillbaka: Therese Akmar.

Sagt om motståndet:
Tabellsexa med 8 poäng på kontot. Kommer med två raka kryss och pass upp för seriens skyttedrottning – Pernilla Andersson som gjort 13 mål av lagets totala 19.

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar