HFF fortsatt utan poäng!

Foto: Kent Lundqvist

Kräftgången fortsätter för Håbo FF i damfyran som efter 5 spelade omgångar fortsatt är utan poäng.

Det blev en övermäktig uppgift för HFF hemma på Björkvallen mot ett betydligt noggrannare Tierps IF som tog vara på sina chanser och hemmalagets misstag.

– Det var en tuff match där det var många hårda närkamper men där spelet inte var det bästa, berättar spelaren Emma Widström.

Redan efter knappa kvarten spelad hade gästerna straffat HFF två gånger om och var i ledning med 2-0. Det skulle komma mer med dryga halvtimmen spelad då gästernas Mimmi Sundbom spikar halvtidsresultatet till 0-3.

Ett litet hopp tändes dock då ett taggat HFF kommer ut till den andra halvleken och reducerar till 1-3 genom Viktoria Kjöraas redan efter tre minuter. Hemmalaget höll spelet uppe en stund, men med dryga timmen spelad släcktes alla hopp om poäng då gästernas Hanna Sjöström gör 1-4. Matchen slutar 2-6 efter att Frida Rastas reducerat till 2-5 i den 77:e minuten.

– Det som avgör matchen är att vi gör betydligt fler misstag än Tierp och då blir vi straffade direkt. Tyvärr gör vi alldeles för många misstag match efter match så vi måste minska antalet misstag för att kunna hota på allvar i kommande matcher. Väldigt rolig match att spela dock då det alltid är så mycket folk på nationaldagen, avslutar Emma.

 

Håbo FF – Tierps IF 2-6 (0-3)

Målskyttar HFF: Victoria Kjöraas, Frida Rastas.

Publik: 57

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar