HFF föll tungt hemma på Björkvallen?

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF lyckades inte ta sin tredje raka seger i herrtrean då laget föll tungt hemma på Björkvallen mot nästjumbon Vaksala SK.

Det blev inte alls som HFF hoppats och trott med en tredje raka seger i herrtrean. Med ett passivt spel fick HFF se gästande VSK ta ledningen med 1-0 med knappa kvarten spelat genom Ludwig Eriksson.

HFF försöker att få spelet att lossna, men det är fortsatt tveksamt agerande ute på planen och med dryga halvtimmen spelad kopplar VSK greppet om matchen då Emil Johansson gör 0-2.

Det var ett resultat som stod sig in i halvtidsvilan och HFF hade mycket att reda ut för att komma tillbaka i matchen.

– Vi gör inte jobbet därute och behöver höja oss till den andra halvleken om vi skall ha en chans, säger spelande tränaren Erik Jansson.

HFF höjer sig förvisso i den andra halvleken men det där lilla extra låter vänta till det är fem minuter kvar att spela av matchen, men då är det redan 0-4 på resultattavlan. I slutskedet så kommer också en reducering då Roni Burhan Tanrikulu fastställer slutresultatet till 1-4.

– Vi är inte ens tvåa på bollen idag och då blir det svårt att vinna matcher. Det här är en besvikelse såklart, men nu glömmer vi den och laddar om för sista matchen innan uppehållet, avslutar Erik.

Håbo FF – Vaksala SK  1-4 (0-2)

Målen: 0-1 (14) Ludwig Eriksson, 0-2 (32) Emil Johansson, 0-3 (66) Fredrik Larsson, 0-4 (84) Anton Hovstadius, 1-4 (86) Roni Burhan Tanrikulu.

Varningar: 4-2

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar