HFF avslutade serien med en förlust.

Foto: Kent Lundqvist

Redan kvalklara Håbo FF förlorade sista seriematchen i Herrfyran borta mot Bälinge IF.

– Vi gör en dålig match och förlorar tyvärr. Vi möter ett jag som är motiverade för att kriga sig kvar i div 4, säger HFF-tränaren Alan Hiussemoglu

HFF fick lite av en smakstart på bortamatchen mot BIF då Danilo Al-Saed gör 0-1 med dryga kvarten spelad. Hemmalaget skulle dock komma tillbaka och utjämna till 1-1 genom Filip Lundin i slutskedet av halvleken.

Det är fortsatt likaläge i matchen fram till det är kvarten kvar att spela då hemmalagets Filip Sundman lyckas göra 2-1 vilket var ett resultat som stod sig till slutsignalen ljöd.

Trots att HFF förlorar den sista omgången av Herrfyran slutar laget på en tredjeplats. Det betyder att laget får spela kvalspel mot div.3 med start kommande helg.

– Vi vinner inte för att vi är för bekväma och inte anstränger oss, men vi förlorar dock pga otur. Under matchen har vi bra lägen som inte går in och Bälinges ledningsmål är genom en dålig frispark som skjuts på lagkamrat så den styr in i mål.

Nu väntar kvalspel, hur ser det ut?

– Det blir kvalspel, men vi vet inte i vilken form det blir. Det bör bli klarare under veckan som kommer, avslutar HFF-tränaren.

Bälinge IF – Håbo FF 2-1 (1-1)

Målen, 0-1 (14) Danilo Al-Sead, 1-1 (40) Filip Lundin, 2-1 (75) Filip Sundman.
Varningar: 2-1
Publik: 120

Lämna ett svar